Düzce Üniversitesi "Eczacılık Fakültesi" Kuruldu

Eczacılık Fakültesi kurulması kararı Resmi Gazetede yayımlanarak resmiyet kazandı.

Düzce Üniversitesi "Eczacılık Fakültesi" Kuruldu
2.06.2021 - 16:08
1017
1

12 Fakültesi, 4 Enstitüsü, 10 Meslek Yüksekokulu, birçok araştırma uygulama merkezi ve 30 bini aşkın öğrencisiyle 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan Düzce Üniversitesi, bu anlamlı yılda bünyesine Eczacılık Fakültesi kazandırmanın heyecanını yaşıyor.

Düzce Üniversitesi’nde Eczacılık Fakültesi kurulması, Resmi Gazete’de yayımlanan 4055 sayılı “Bazı Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması ve Kapatılması ile Bazı Fakültelerin Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar” ile resmileşti.

Birçok ön lisans, lisans ve lisansüstü program ile nitelikli yükseköğretim faaliyetlerini sürdüren Düzce Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi’nin kurulmasıyla Ülkemiz sağlık alanına ve yürüttüğü ihtisaslaşma programındaki Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp alanına katma değerli çalışmalar ile katkıda bulunacak olmanın da heyecan ve gururunu yaşıyor.

Düzce Üniversitesi Yönetimi de Eczacılık Fakültesi’nin kurulmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç’a ve Kurul Üyeleri ile Senato Üyelerine teşekkürlerini ileterek, Düzce’ye ve Düzce Üniversitesi’ne hayırlı olmasını temenni etti.

 


Editör: E. TAYHAN