ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKANINA GURUR, KİBİR ASLA YAKIŞMAZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına bir dizi uyarılarda da bulundu. Erdoğan, "Hiçbir AK Parti belediyesi için şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kadar her konuda kendisine ve bize söz getirecek en küçük bir şüpheye, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: BELEDİYE BAŞKANINA GURUR, KİBİR ASLA YAKIŞMAZ
24.12.2021 - 11:29
Güncelleme 24.12.2021 - 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
652
1

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Belediye Başkanları kampına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, belediyelerden çalışma ve hesaplarını 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimine değil, 2023 Haziran'ındaki seçime göre ayarlamalarını istedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

"Birlikte rahmet ayrılıkta azap olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmadan işimize bakacağız. Teşkilatlarımızla belediyelerimizin birlikte çalıştıkları hiçbir yerde kaybetmek diye bir durum söz konusu olamaz. Nerede böyle bir sıkıntı yaşanıyorsa altını kazıdığımızda teşkilatlarımız milletvekillerimiz belediyelerimiz arasında böyle bir tablo karşımıza çıkıyor. AK Parti'de siyaset yapan görev üstlenen herkes kendi kişisel kariyerinden önce ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını düşünmek mecburiyetindedir. Birbirimizin sırtına ayağına basarak değil birbirimizle gönül gönüle vererek çalıştığımızda büyük başarılara  imza atabiliriz. Aksi takdirde ne olacağını görmek için tarihe bakmak yeterlidir. Belediye başkanına gurur, kibir asla yakışmaz. Hiçbir AK Parti belediyesi için şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kadar her konuda kendisine ve bize söz getirecek en küçük bir şüpheye, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz."


Editör: E. TAYHAN