HAMİT KAPLAN, MUHAMMED ALİ’YLE…!

ŞAMPİYONLAR BİRARADA; FOTOYU OBJEKTİF YAZARI AYDIN KOÇ KÖŞESİNE TAŞIDI

HAMİT KAPLAN,  MUHAMMED ALİ’YLE…!
21.12.2021 - 10:57
Güncelleme 21.12.2021 - 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
2108
5

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Hamit Kaplan ile Gazanfer Bilge’nin Ağır Sıklet Dünya Boks Şampiyonu Muhammed Ali’yle birlikte şakalaşırken çekilmiş fotosu yayımlandı.

Fotoğraf, Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com)  Köşe Yazarı Aydın Koç tarafından “HAMİT KAPLAN” başlığıyla kaleme aldığı yazısında yayımladı.

HAMİT KAPLAN OLİMPİYAT KAVŞAĞI’NDA..

Adının kalıcı hale getirilmesi için Düzce kamuoyunun ısrarla talepte bulunduğu ancak Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün “meclis kararı olmadan” Belediye Başkan Vekilinin Soyadı olan “Sancaklı” adını verdiğini kavşağa dikilen bir tabela ile ifşa etmesinin toplumda yarattığı tepki üzerine “tabelada değişikliğe gidilerek” kavşak adını resmileştirmekten kaçınmasının yarattığı tepkiler sürerken; Objektif Gazetesi Köşe Yazarı Aydın Koç “HAMİT KAPLAN” başlığıyla yazdığı yazıda Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları ülkemizin özellikle güreşte marka olan büyük değerleri Hamit Kaplan ve Gazanfer Bilge’yle birlikte Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu MUHAMMED ALİ (Clay) ile birlikte şakalaşırken çekilmiş fotosunu köşesine taşıdı.

FOTOĞRAF TARİHİ BULUŞMAYI HATIRLATTI

Bu fotoğraf ve bu fotoğraf gibi birçok fotoğraf bu iki değerin tanıtım için ne kadar büyük önem taşıdığını gözler önüne sermesi açısından büyük önem taşıyor.

Bu vesileyle Objektif Ailesi olarak müslüman olarak boksta elde ettiği büyük başarılarla dünyanın gözdesi haline gelmiş Muhammed ALİ başta olmak üzere ülkemizin iki büyük değeri Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları Hamit KAPLAN ve Gazanfer DOĞU’yu rahmetle hürmetle ve saygıyla anıyoruz.

 

 


Editör: E. TAYHAN