GAZETECİ NEJAT ÖZDEŞ’İ KAYBETTİK

GAZETECİLER CEMİYETİ : “ACIMIZ BÜYÜK, RAHMET DİLİYORUZ”

GAZETECİ NEJAT ÖZDEŞ’İ KAYBETTİK
5.03.2022 - 17:01
Güncelleme 5.03.2022 - 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
1552
1

Akçakoca’da acı bir kayıp… “Yeni Akçakoca Haber Gazetesi” Editörü, Gazeteci Nejat Özdeş hayatını kaybetti. Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC)Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada “Çok değerli bir meslektaşımızı geçirdiği bir kalp krizi sonucu kaybettik acımız büyük ailesine ve basın camiasına sabırlar diliyoruz” denildi.

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, Yeni Akçakoca Haber Gazetesi Editörü, Gazeteci Nejat Özdeş’in ani vefatı üzerine Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yazılı bir açıklamada bulunuldu. “Akçakoca’da uzun süredir mesleğimizi en iyi şekilde temsil eden, ilkeli seviyeli ve örnek kişiliği ile mesleğimizi ahlaki anlamda düzeyli icra etmesiyle tüm camiamız tarafından sevilip sayılan Nejat Özdeş’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Gazeteciler Cemiyeti Akçakoca Temsilcimiz Hüseyin Denizgez ve kıymetli meslektaşlarımız ile Değerli eşleri Gülten Tekin Özdeş hanım başta olmak üzere,  tüm sevenlerine ve basın camiamıza sabırlar diliyoruz. Nejat Özdeş seni hiç unutmayacağız. Mekanın cennet olsun”

CENAZE YARIN ÖĞLENDE KALDIRILACAK

Ani vefatı ile ilçede büyük üzüntüye neden olan Nejat Özdeş’in cenazesi (6.Mart.2022) Pazar günü Akçakoca Merkez Büyük Camiide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından  Şehir mezarlığında aile kabristanına defn edilecek.

   

  

 


Editör: E. TAYHAN